Skip to content

Music streaming cu Deezer

Music streaming cu Deezer

Vrei să nu îţi mai faci probleme niciodată că nu ai suficientă muzică la petrecere sau în maşină, în drum spre mare? Află din rândurile de mai jos cât este de simplu. Să vorbim despre Deezer!

music streaming cu Deezer

Toată viața mi-a plăcut cu muzica. Am fost si DJ. La început pe la petreceri, pe urmă la radio și evenimente. Pe atunci, ca să faci un eveniment reușit nu era usor. Trebuia sa cari după tine un portbagaj destul de măricel. La început de casete audio derulate cu creionul fix până la melodia dorită. Pe urma au venit CD-urile, iar mai târziu hard disk-uri. Eram foarte mândru de colecția mea de muzică. Aveam câteva zeci de mii de piese din care, la un eveniment foarte reușit, puneam aproape 200. Eveniment reușit însemna să se danseze toată noaptea!

Fast Forward câțiva ani:  sunt invitat sa pun muzică la o petrecere. Mi-au fost de ajuns două smartphone-uri și două boxe cu bluetooth. O schimbare majoră aș zice. Colecția de muzică se îmbunătățise și ea, aveam 43.000.000 (da, patruzeci și trei de milioane de melodii). Toate la o atingere distanță.

Cum am ajuns aici? Cu ajutorul serviciului numit Deezer.

Ce este Deezer?

Deezer este un serviciu de audio streaming disponibil pe toate sistemele de operare folosite: Windows, Android, iOS, Windows Mobile sau în browser. Cu Deezer poți să asculți (cu foarte puține excepții) TOATĂ muzica din lume. TOATĂ.

Bine, bine, dar ce e audio streaming-ul?

Simplu. O companie, in cazul nostru Deezer, investeste in foarte mult spatiu de stocare in „cloud”. Apoi pune acolo fisiere audio cu toata muzica pe care o primeste de la case de discuri sau artisti. Cu ajutorul unei retele de distributie de continut (CDN), clientul, adica tu, care vrea sa asculte o melodie, o primeste din acel „depozit” din cloud. Aplicația Deezer si telefonul o convertesc din format digital in format audio, și te poți bucura de ea imediat.

Cu Deezer Premium+, adică varianta oferită de Orange, ai tot felul de avantaje. Îți faci propriile playlist-uri sau le asculți pe ale altora. Poți să lași funcționalitatea FLOW să-ți ofere sugestii de artiști similari cu favoriții tăi. Dacă vrei, asculți selecții făcute special de editorii Deezer pentru o anumită stare sau gen muzical. Alegerea este doar a ta. Nu ai reclame in aplicație, iar calitatea audio este cea mai bună.

In plus…

Partea cea mai tare? Spre deosebire de binecunoscutul YouTube, dacă o iei de la Orange, aplicaţia Deezer nu consumă date. Dacă ai Deezer inclus în oferta ta, abonament sau opţiune PrePay, traficul este gratuit (atât timp cât mai ai resurse de date în abonament). Mai poți să îți descarci gratuit muzica preferată în telefon și apoi o asculți offline, oriunde şi oricând, fără să consumi din resursele de date.

Ce mai poți face cu Deezer.

Asculți o piesă și îți place ce auzi? Cu un singur click o păstrezi în lista de melodii favorite, iar dacă versurile sunt disponibile, faci un karaoke pe loc! Super tare pentru petreceri.

Și pentru că muzica e mai bună atunci când o împarți cu prietenii, dai share la orice piesă, playlist sau album, pe orice rețea socială, aplicație de mesagerie sau e-mail.

Streaming-ul audio a schimbat modul în care se consumă muzica, iar Deezer reprezintă unul dintre cele mai solide servicii de streaming audio.  Are cel mai mare catalog de melodii si una dintre cele mai bune aplicații, indiferent de platforma folosită.

Concluzie.

Eu sunt utilizator avid de Deezer: în mașină, de la mașină la birou și înapoi, la sală, oriunde am ocazia să ascult muzică, o fac prin Deezer. Ce zici, îți schimbi modul de a consuma muzică?
Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.