Archives for : April2014

Minunile medicinei moderne

Azi am avut o programare la o analiză de masă corporală la Medlife Griviței. O făcusem cu ceva vreme in urma, specific pentru aceasta investigație, specialitatea care se ocupă fiind endocrinologie.
Buuuun.
Plec pe la 11.30, iau un taxi, pac 10 lei. Mai stau vreo 10 minute in fata cabinetului, apare doamna doctor, ma invita înăuntru.
– ce va deranjează?
– nimic, vreau sa-mi fac analiza de masa corporală, bla bla
– ati specificat, la programare, ca vreti aceasta analiză?
– da
– pai, sa mă duc sa caut aparatul, ca nu e in cabinet.
Trec 2 minute, ma anunță ca a dat de urma aparatului, se duce sa-l ia.
Mai trec 3 minute, apare cu mana goala.
– îmi cer scuze, aparatul e stricat.
– ouch.
– da, se pare ca asa e de trei luni, trebuia sa va spuna la programare.

Long story short, dupa câteva telefoane ca sa aflu ca nu au nici in Băneasa, nici in Unirii si nici la Medsana unde mai colabora d-na doctor, i-am lăsat o carte de vizita si ne- am despărțit prieteni.

Bravo isi inceteaza aparitia in Romania

Asa anunta Paginademedia aici

Am o gramada de amintiri frumoase cu revista Bravo, de pe vremea cand lucram in industria muzicala. Pacat.

“Revista Bravo a fost lansată în România în anul 1997″. Nuff said!

Cum a fost cu Elefantii

Joi, 10 aprilie 2014, ora 12.00. Trupa Les Elephants Bizarres a cantat pe terasa de la etajul 10 din sediul Orange Romania din Piata Victoriei. Cu o seara inainte au facut probe de sunet pana pe la ora 21, de primeam feedback de la diversi prieteni de FB si colegi din cladire ca “se aude foarte bine la mine acasa pe <strada adiacenta>” sau “cine bate in tobe la 10, ca parca ar fi langa mine la 7”.

Cantarea a iesit super tare si colegii s-au bucurat maxim. Cu ocazia asta am experimentat filmarea cu un GoPro prins pe o shapca, iar rezultatul e beton, poate o sa pun ceva aici la un moment dat.

Una peste alta, baietii sunt super profi, mi-a placut de ei, azi a fost a doua experienta profesionala cu ei, dupa petrecere Deezer de anul trecut. Pentru cineva atat de talentat si de succes ca ei, imi place ca au ramas down-to-earth si nu le umbla fumurile prin cap (wink).

Elefantii Bizari, concert in super viteza la Orange

Lead Elephant moving at top speed

Sindromul Al Capone

Pe Al Capone l-a prins IRS-ul. Nu FBI, nu CIA, nu DEA (nici nu stiu daca se jucau prin curte la vremea aia), nu ATF (idem) si in mod sigur nu ETC (cea mai secreta entitate din lume, apare peste tot). Carevasazica, criminal, mafiot, dar a cazut pe taxe si impozite neplatite.

Pe Adrian Nastase, omul cu “un miliard de euro in Marea Chinei”, exponentul partidului-stat, cel care controla cu o mana de fier un sistem mafiot, etc, l-au prins cu niste gainarii pentru care probabil ca nu s-ar fi ridicat macar de pe scaun.

A mai fost un trist pe care l-au prins cu niste caltabosi.

Acum l-au bagat pe Mazare la arest (nu zic la conserva, pun too obvious) pentru, atentie, o mita de 175.000 Euro. Asta isi facea vacantele in Madagascar, invartea curvele pe degete, avea salupa, 300.000 cash si 600.000 dati cu imprumut (asta din declaratia oficiala de avere) si el punea botul la 175 de mii de iepuroi amarati? Contractul pentru care ar fi luat aceasta spaga era de 2 bulioane si ceva, urcat pe urma la peste 3 milioane euro si el a luat mai putin de 6%.

Jenant.

%d bloggers like this: